What Is nobroker customer care Number

Share on:

nobroker customer care

nobroker customer care  :      092417 00000

nobroker customer care

nobroker customer care

NoBroker is a Bangalore-based actual property search portal that connects  homeowners and lessors, and patrons and sellers instantly. Presently, it operates in 11 cities: Mumbai, Bangalore, Pune, Chennai, Hyderabad, Gurgaon, Ghaziabad, Faridabad, Delhi, Noida and Better Noida. They’re additionally increasing their actions within the industrial subject.

NoBroker was based in 2014 by IIT and IIMIIM Ahmedabad graduates Amit Kumar Agarwal, Akhil Gupta, and Saurabh Garg.

The corporate has raised a complete  of $ 214.5 million. Raised $ 20 million in Sequence A and B from SAIF Companions, KTB Ventures, and Beenext. NoBroker began as a rental platform, however began providing free brokerage  providers for purchasing and promoting actual property.Raised $ 51 million within the Normal Atlantic-led Sequence C spherical  in June 2019 and $ 50 million within the Tiger International-led Sequence D  in October 2019. Anand Chandrasekaran and Vijay Shekhar Sharma are additionally traders within the firm.

NoBroker has developed an algorithm to determine brokers and ban brokers from portals.Their providers embrace drafting and registering a rental settlement and delivering the signed settlement to each events. The corporate operates each on the app and on the net

Also Read:  WHAT ARE THE NEW DIGITAL MARKETING TRENDS FOR 2022

some regularly requested  questions:

1.How do I contact proprietor in NoBroker?

Ans:  Register the contact particulars.

 Use filters to seek out properties primarily based on location, property kind, and so forth.

 Go to “Get Proprietor Particulars” and the main points can be despatched to your e-mail deal with.

2.How do I complain to NoBroker?

Ans:  Go to the grievance submission kind.

 Choose Nobroker and write down your grievance intimately.

 Get a refund / alternative / harm from Nobroker.

3.How do I get a refund from NoBroker?

Ans:   You may contact NoBroker’s customer help group. You may contact them  utilizing the chat choices within the app. Please share all the main points about your downside, the NoBroker group will remedy your downside. You can too write an e-mail to [email protected].

4.Is NoBroker real?

Ans:    General, I’m very impressed with their service and particularly suggest NoBroker and  RM Hubham Rai. He additionally advised portray and residential cleansing providers. The price of portray and home cleansing providers was very cheap. Past the price, the standard of service is excellent.

5.How

do I shut my NoBroker account?

Ans:   You may contact NoBroker Chat Assist to supply your registered e-mail ID / cell quantity and  request to shut your account. Alternatively, you possibly can  e-mail your request to [email protected] The group will reply rapidly to your request.

Also Read:  Heavy Sniper Fortnite Chapter Three All Finest Areas, Rarities And Stats

6.How do I take away my quantity from NoBroker?

Ans:   You may ship an e-mail to [email protected] to ship a request to delete your account with a motive. With private expertise, the backend group may be very lively and responds rapidly

7.How do I take away adverts from NoBroker?

Ans:  Click on the Login / Register choice on the far proper  of the display. Enter your consumer identify and password and click on Subsequent. Search for the Earlier Entry choice. If you wish to take away adverts from NoBroker, use the edit choices to make adjustments or use the take away icon.

8.How do I flip off NoBroker notifications?

Ans:   You reserve the best to decide out of receiving  such notifications or promotional data at any time by sending an e-mail to hey @ nobroker.in

9.How do I alter my cell quantity on NoBroker?

Ans:  You may replace your cell quantity with NoBroker by sending an e-mail to [email protected] Please embrace your previous and new telephone numbers within the physique of the e-mail. Alternatively, you possibly can contact chat help and request  the identical. They are going to  replace your cell quantity instantly.

10.How do I alter my location on NoBroker app?

Ans:   Register to the NoBroker app.

 Click on in your profile.

Also Read:  What is Amazon Alexa, how and what does it work? Know the answers to all the questions

 Go to My Checklist and click on My Properties.

 Now you can click on on the rental particulars part to pick out and edit your advert.

 Change the obtainable date.

 Please save the data and verify the true property advert once more.

11.Is it protected to pay hire by NoBroker?

Ans:   I feel it’s fully protected to pay the hire with NoBroker Pay. Like different on-line fee apps, NoBroker permits you to pay  your landlord hire by a safe channel. In truth, you may also use NoBroker Pay to pay for upkeep, deposits, or tokens.

12.What is NoBroker hire fee?

Ans:   NoBroker Pay permits you to pay your  hire utilizing a wide range of fee choices resembling bank cards, debit playing cards and digital wallets. Once you use your card with NoBroker Pay, you possibly can earn cashback and reward factors primarily based on the cardboard’s reward scheme.

nobroker rental settlement evaluate:

Based mostly on a number of clients evaluate, nobroker group rapidly processes your rental settlement/ distant rental settlement inside within the stipulated time together with customer help.

When you like this text concerning”  nobroker customer care” and questions associated to “no dealer” app.

When you want every other data, shoot me your questions within the remark part. I might like to reply your feedback.

Also Read:  Follow These Steps To Link Your Bank Account With Mobile Number

Leave a Comment